Herråkra

Hobbylokalen

Hobbylokalen Hobbylokalen

I huset finns två samlingslokaler:

Salarna kan hyras var för sig eller tillsammans. En vägg kan öppnas mellan dem.

I den stora salen finns en scen, filmduk, projektor med dvd/bd-spelare och möjlighet att koppla in egen dator, ljudanläggning med mikrofon samt hörslinga. Trådlöst Internet (100/10 Mbps) finns i hela huset. I anslutning till den lilla salen finns vilrum, lekrum och bastu. Utanför huset finns stor parkering, fotbollsplan, grillplats och lekplats.

Dessutom finns ett välutrustat kök. I förrådet finns bord och stolar för valfri möblering i salarna. För finare tillställningar finns också linnedukar att hyra. Porslin, m.m. ingår i hyran.

Hobbylokalen kan användas till möten, konferens, fest, bröllop eller andra evenemang. Lokalen kan hyras av privatpersoner, företag, föreningar och andra organisationer.

Arrangemang

Utöver uthyrning av lokalen kan olika arrangemang anordnas, t.ex. fika och mat.

Prisexempel

För icke medlemmar är hyra av lilla salen 500 kr, hyra av hela Hobbylokalen 1500 kr per dag. Kostnad för övriga arrangemang tillkommer. Medlemspriser finns för de som varit medlem mer än ett år.

Klicka på bilderna för att förstora dem
Karta som visar var Hobbylokalen ligger i Herråkra Planritning av Hobbylokalens tomt Planritning av Hobbylokalens rum

VR-bilder på Hobbylokalen

Klicka på de små bilderna för att öppna VR-bilder, där du kan snurra 360 grader, genom att "dra" i sidled i dem. Du kan också zooma med musens hjul eller dubbelklicka i bilden.

Utvändigt

VR-bild VR-bild VR-bild VR-bild

Invändigt

VR-bild VR-bild VR-bild VR-bild VR-bild VR-bild VR-bild VR-bild VR-bild